Blog

5 redenen waarom reizen met een camper zo leuk is

Campervakanties zijn hot! En dat is zeker niet zonder reden.
Wij vertellen je met deze 5 redenen waarom reizen met een camper zo leuk is en waarom je vooral een camper huren eens zou moeten overwegen.

waarom camper vakantie,       campervakantie leuk ,       wat is er leuk aan camper,       waarom camper,       waarom is reizen met camper leuk,      waarom reizen met een camperUltieme vrijheid

Het reizen met een camper bezorgt je een gevoel van ultieme vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je wilt. Wanneer je een rondreis plant ben je vaak van tevoren aan het uitstippelen waar je zult overnachten en hoe je op je volgende bestemming komt. Mocht het zo zijn dat je het op een bepaalde plek leuk vindt dan kun je niet zomaar langer blijven, de volgende overnachting is immers vaak al geboekt.
Met een camper hoeft dit niet. Als het ergens goed bevalt blijf je gewoon wat langer.
Daarnaast ben je niet gebonden aan een camping: met een camper heb je alle voorzieningen bij de hand waardoor je ook prima middenin de natuur kunt overnachten. Zo kun je de mooiste plekken ontdekken en een alleen op de wereld gevoel opzoeken.

 

De reis zelf is al een beleving

Het rijden in een camper is gewoon leuk. Onderweg kun je genieten van de omgeving en bij de leukste plekjes even stoppen.
Ook kun je met een camper kun je alles in je eigen tempo doen. Geen gehaast om op tijd op het vliegveld te zijn, geen gedoe met koffers en geen lange wachtrijen. Toch dat extra paar schoenen mee? Met de camper is het geen probleem.
Heb je even genoeg van het reizen? Een plek om te overnachten is zo gevonden. Zeker met kinderen is dat een groot voordeel.

 

Je hebt alles bij de hand

Een camper is eigenlijk gewoon een huisje op wielen. Je hebt alles bij de hand en binnen handbereik. In een camper heb je voldoende kastjes om je spullen in op te bergen. Ook heb je meerdere slaapplekken, je eigen douche en toilet, een koelkast met vriezer en zelfs een eigen fornuis om op te koken. Sommige campers zijn zelfs voorzien van een zonnepaneel zodat je een tijdje zonder stroom kunt. Ideaal dus wanneer je ergens wilt overnachten waar geen voorzieningen zijn.

 

Middenin de natuur

Je kunt je camper bijna overal kwijt om te overnachten. Bijvoorbeeld middenin de natuur of juist direct op het strand. Van tevoren natuurlijk wel even checken of dit mag, maar er zijn landen waar je vrij mag kamperen. Zo kun je genieten van de mooiste uitzichten of wakker worden met een kopje koffie met je voeten in het zand van het strand. Of je waant je even helemaal alleen op de wereld, heerlijk!

 

Kamperen maar toch luxe

Kamperen is gezellig en leuk. Toch kan ik me voorstellen dat het voor sommige mensen wat te primitief is.
Wanneer je houdt van de vrijheid die kamperen biedt maar toch op zoek bent naar wat meer luxe is een camper een uitstekende optie
Je hoeft niet op een luchtbed te slapen: de camper heeft meerdere ruime comfortabele slaapplekken voor een fijne nachtrust. Ook heb je je eigen sanitair bij de hand. Zo kun je genieten van al het moois dat kamperen te bieden heeft met de gemakken van thuis.

Ben jij enthousiast geworden en lijkt het jou ook wel wat om met een camper op reis te gaan? Huur eens een camper en ervaar het zelf!

Je kunt bij onze camperverhuur in Groningen voordelig en eenvoudig een luxe, compleet uitgeruste camper huren voor een heerlijke kampeervakantie. Bekijk hier ons aanbod.