Vragen over onze campers

Zijn de campers voorzien van een fietsendrager?

Al onze campers zijn voorzien van een fietsendrager. Het aantal te dragen fietsen en/of gewicht verschilt per camper. Op de pagina van de desbetreffende camper is deze informatie terug te vinden.

Hoe oud zijn de campers?

Onze huurcampers worden zo goed als nieuw gekocht en worden vervolgens verhuurd voor een periode van maximaal 2 jaar. Wanneer je een camper bij ons huurt bent je dus verzekerd van een jonge kwalitatieve camper.

Wat zit er standaard in de inventaris?

Al onze campers zijn zo compleet mogelijk uitgerust. Download onze Inventarislijst voor een volledige overzicht van de inventaris.

Daarnaast kun je nog enkele zaken bij boeken, opties staan ook vermeld op de Inventarislijst .

Kan ik de campers eerst komen bezichtigen?

Wij nemen graag de tijd om de camper goed uit te leggen, daarom is het mogelijk om op afspraak onze campers te komen bezichtigen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of bel op telefoonnummer 050 234 0088

Kan ik op iedere dag van de week een camper huren?

In het hoogseizoen hanteren wij een vaste wisseldag op vrijdag of zaterdag. Buiten het hoofdseizoen is dit in overleg ook op andere dagen mogelijk. We adviseren om hiervoor even te bellen of ons contactformulier in te vullen (reactie binnen 24 uur, 7 dagen per week).

Mag er gerookt worden in de campers?

Roken in de camper is ten strengste verboden. Wanneer de camper is ingeleverd zal hier dan ook op gecontroleerd worden. Bij overtreding wordt €250,- ingehouden op de borg.

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn alleen mogelijk in overleg. Je kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen. Wel worden er extra schoonmaakkosten in rekening gebracht a €75,-

Vragen omtrent het huren

Hoe werkt het reserveren?

Wanneer je een reserveringsaanvraag doet via onze website dan is dit geheel vrijblijvend. Wij zullen de aanvraag binnen 24 uur beoordelen.
Mocht de reserveringsaanvraag akkoord zijn dan sturen wij een mail met een link voor de aanbetaling (35% van de huursom).
De aanbetaling dient vervolgens binnen 48 uur voldaan te worden, hierna is de reservering definitief.

De resterende huursom dient uiterlijk 4 weken voor vertrek voldaan te zijn. De borgsom dient uiterlijk voor vertrek voldaan te zijn. Voor de betalingen ontvang je van ons tijdig een betaallink per e-mail.

Hoeveel bedraagt de borg?

Wij vragen eenmalig een borg van €1.000,- per verhuurperiode. Bij schade aan de camper dient de borg als eigen risico per schadegeval. Zie ook onze Algemene Voorwaarden .

Drie dagen voor aanvang huurperiode sturen wij een e-mail met een betaallink waarmee u de borg kunt voldoen. Deze betaling dient uiterlijk voor vertrek bij ons binnen te zijn. Toch liever bij overdracht voldoen? Dan graag dit even van te voren aangeven bij ons.

Hoe laat kan ik de camper ophalen en hoe laat moet deze retour zijn?

Wij hanteren de volgende tijden: Na 16.00 ophalen en voor 10.00 inleveren. De tijd hiertussen is bestemd voor de controle en de eindschoonmaak. Eerder ophalen of later inleveren is in overleg mogelijk, echter kunnen wij dit nooit 100% garanderen. In het geval van onvoorziene omstandigheden, zoals bijvoorbeeld schades aan de camper, hebben wij de tijd nodig om de camper weer gereed te maken. Wij zullen hier echter met de klant direct over in contact staan en altijd meedenken aan een passende oplossing.

Kan ik mijn auto bij jullie stallen?

Ja, gedurende de gehele verhuurperiode kunt je je auto bij ons geheel kosteloos stallen. Ons terrein is afgesloten en voorzien van camerabeveiliging. Let wel, ondanks onze maatregelen omtrent beveiliging is stallen van uw voertuig ten alle tijde op eigen risico.

Hoeveel vrije kilometers zijn inbegrepen?

Bij Camper Centrum Groningen krijg je maar liefst standaard 2000km vrije kilometers per gehuurde week. De kosten voor extra gereden kilometers bedragen 0,25 cent per km.

Bij een verhuurperiode van 3 weken of langer geldt geen kilometerbeperking.

Geldt er een minimum leeftijd voor het huren van een camper?

Bestuurders van onze campers moeten minimaal 23 jaar oud zijn en ten minste 3 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een camper te besturen?

Al onze campers mogen worden bestuurd met een B rijbewijs.

Hoe zijn de campers verzekerd?

Al onze campers zijn WA en allrisk verzekerd. Dat wil zeggen dat schade aan anderen en schade aan de camper zelf verzekerd zijn. Het deel dat voor rekening van de huurder komt, het eigen risico, bedraagt €1.000 per schadegeval. Voor schades boven 2 meter bedraagt het eigen risico € 1.500.

Het is mogelijk om je eigen risico te verzekeren bij een derde partij vanaf €5,50 p/dag. Wij adviseren dit altijd te doen. Je kunt hiervoor terecht bij bijvoorbeeld Allianz huurautoverzekering.

Bij schades, waarbij het niet meer mogelijk is om de camper te gebruiken, zijn we voor vervangend vervoer verzekerd en zal er een vervangende camper ter beschikking worden gesteld. We zullen er alles aan doen om een zoveel mogelijk gelijkwaardig voertuig te verkrijgen, maar kunnen dit niet garanderen.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Annuleren is mogelijk en dient per mail of aangetekend schrijven te gebeuren. De volgende kosten worden vervolgens in rekening gebracht:

• Tot 10 weken voor aanvang huurperiode: 25% van de huursom
• Tot 6 weken voor aanvang: 50% van de huursom
Mocht de camper alsnog verhuurd worden aan een nieuwe huurder zal dit 25% zijn ipv
50%.
• Tot 4 weken voor aanvang: 100% van de huursom
Mocht de camper alsnog verhuurd worden aan een nieuwe huurder zal dit 25% zijn ipv
100%.

Het annuleringsrisico kan door huurder zelf worden verzekerd door het afsluiten van een annuleringsverzekering. Dit wordt door ons uitdrukkelijk geadviseerd.

Kan ik ook een annuleringsverzekering afsluiten?

Via onze verzekering kan geen annuleringsverzekering afgesloten worden. Dit kun je echter wel via je eigen reisverzekering afsluiten. Wij adviseren altijd om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Wat zijn de algemene huurvoorwaarden?

Bekijk Algemene Voorwaarden voor onze algemene huurvoorwaarden.